Studij medicinske biokemije

Studij medicinske biokemije jedan je od dva studija koje ti naš faks nudi. Ako ti u srednjoj posebno dobro idu kemija i biologija, možda je baš ovaj studij za tebe! Tijekom pet godina koje ćeš provesti na ovom integriranom preddiplomskom i diplomskom studiju, čut ćeš puno o tome što naša krv, likvor i suze mogu otkriti o našem zdravlju, kako interpretirati te podatke, kako upravljati velikim bolničkim labosom i puuuno drugih zanimljivih stvari. Gdje se možeš zaposliti s tim znanjem? U raznim laboratorijima u sklopu domova zdravlja ili velikih kliničko-bolničkih centara, a ako te to ne zanima, imaš i brojne druge mogućnosti: znanstveno-istraživačke ustanove, akademske i obrazovne institucije, ali i razne međunarodne tvrtke! Ako te još nešto zanima, pridruži nam se u našim live-druženjima gdje možeš postaviti sva svoja pitanja. Vidimo se!

 

Zašto baš medicinska biokemija?

 
 • Luka, 1. godina medicinske biokemije
  "U srednjoj su mi najbolje išli biologija i kemija, zato sam se odlučio za ovaj smjer. Sviđa mi se što nakon fakulteta imam mogućnost nastaviti školovanje na specijalističkom ili doktorskom studiju."
  Luka, 1. godina medicinske biokemije
 • Željka, 5. godina medicinske biokemije
  "Oduvijek sam željela pomagati ljudima i zato sam odabrala ovaj studij. Veseli me bliska suradnja s liječnicima i drugim medicinskim osobljem jer mislim da samo jedan dobro potkovan interdisciplinarni tim može osigurati najbolju skrb za pacijenta."
  Željka, 5. godina medicinske biokemije
 • Marija, 4. godina medicinske biokemije
  "Studij medicinske biokemije upisala sam jer sam uvijek htjela raditi u laboratoriju, što ću i moći kada završim faks. Imat ću dovoljno znanja da radim i u medicinsko-biokemijskom i u znanstveno-istraživačkom laboratoriju!"
  Marija, 4. godina medicinske biokemije
 

Otkrij gdje zaista pripadaš!

 
crveni šeširzeleni šešir